zoo

Twerk, zoo og bajs

Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Når jeg tænker tilbage på de sidste 7 år som selvstændig, så er der særligt en ting som jeg bliver virkelig frustreret over, og fortryder en hel del.

Jeg er selvfølgelig også mega stolt og glad over en masse ting, men lige idag så er får det her lov til at fylde.

Der har nemlig været titusinder ideer til blogindlæg – både på min egen blog, men også på babysignings blog. Min ide var – for 3 år siden, da jeg startede denne side, at jeg da selvfølgelig skulle blogge hver dag! Om graviditet, baby, barsel, cravings, slynger, babytegn osv.

Men gjorde jeg det?

Nope.

Hvorfor ved jeg egentlig ikke. Måske var der bare ikke tid nok?

Nu VIL jeg altså ændre på det!

Alene idag har jeg haft 10 forskellige ideer… og jeg har endda haft børn hjemme.

Men nu starter jeg altså. Totalt uinspireret kl.21.16 tirsdag aften. Så får du lov til at høre om min dag.

Min ældste datter går i skole, og blev afleveret af sin far. Min mellemste og yngste datter på 5 og 2 år er 100% hjemmebørn. Dvs de går hverken i børnehave eller vuggestue. Den ældste gik i børnehave indtil i sommers – mere om det i et andet indlæg.

Vores morgener er simpelthen så skønne, fordi vi ikke skal stresse ud af døren. Selv hvis vi skal aflevere den ældste kan vi tage hjem igen og spise morgenmad bagefter, hvis der er nogen der endnu ikke har fået morgenmad. Det er SÅ dejligt.

Om morgenen er jeg dog også mest inspireret rent arbejdsmæssigt, og det er svært at skubbe ideerne væk, når de bare kommer flyvende ind fra venstre.

I morges var børnene i fuld gang med leg på første salen, og jeg følte mig inspireret til noget helt andet end arbejde. Jeg har fulgt nogle skønne kvinder på instagram, og har fået twerk-videoer ind på mit instafeed hver dag i en uge!

Og Hey! Det ser bare SÅ sjovt ud!

Det vil jeg dælema også prøve!

Frem med spejlet. Kan jeg twerke?

Så en video fra Cana Buttenschøn for noget tid siden, hvor hun fortalte at hun prøvede at twerke i byen, men at det var vidst kun noget hun troede hun kunne.

Det kunne godt ligne mig det der!

At kaste mig ud på dansegulvet, og twerke bare fordi jeg tænker hey – det må jeg også kunne.

Især når man har fået et par drinks ik?

Jeg kan lige se det for mig!

Så er det vidst lidt mere safe at teste derhjemme først.

Og hallihallå…. der var noget af det der lignede lidt.

Så fluks! I andet forsøg filmer jeg da lige, og smider på instastory, og spørger de skønne damer femmeemilia og sofielafille om der mon er noget i det der er twerk.

Shiiit!

Jeg har lige smidt en video af min numse på instastory!

For h…… da!

Gjorde jeg lige det?

Jeg har måske filtreret mig selv rimelig meget i alt hvad jeg laver, for ikke at virke alt for meget….. for meget… tror jeg nok.

Men jeg er ikke alt for meget for meget, jeg er mig. Og jeg danser hver eneste dag herhjemme, laver skøre ting, og er mega social!

Hvorfor være flov over at være sig selv?

Det går simpelthen ikke. Det er jo for åndsvagt!

Jeg når ikke at tænke mere over det, for fluks så svarer de to skønne kvinder, og der kommer en masse beskeder fra andre skønne kvinder!

Tak til jer!

Hold nu op hvor er det fedt at få så meget dejlig feedback, når man giver lidt af sig selv!

Skøn start på dagen!

Twerk er hermed skrevet på skemaet! Og måske bliver det også til en 1-1 med sofielafille! Det ku være så sejt!

Efter min dans spiser vi morgenmad, og så er sofisen klar til en lur… kl.10! Godt at zoo kan udskydes til efter luren! Lollo og jeg ser en film… Prinsen af egypten!

Og så bliver der tudet.

Lige som filmen starter.

Måske har du set den?

Det starter med at alle drengebørn bliver dræbt, og at moses bliver lagt i en kurv af sin mor og søskende, mens moren græder og synger.

Vræl!

Den film er ikke for mødre siger jeg bare… eller bare ikke en sådan en som mig, I dont know.

Lollo krammede mig, og sagde “du skal ikke græde mamma. Se bliver du ikke lidt glad nu hvor han er kommet til en ny familie?”

Okay…. jeg prøver at lade være med at græde mere nu.

Sofisen vågnede inden vi nåede at se den færdig, så jeg har på fornemmelsen at vi skal se den færdigt på torsdag.

Vi spiste frokost, drønede afsted i zoo, og frøs som bare den. Men vi fik set kaniner og girafer, flodheste og løver…. og en del andre dyr, men disse har vi snakket om resten af dagen. Pappaløve og mammaløve. Og flodhestens numse…. og babyflodheste… og kaniner.

Vi kørte direkte til sfo og hentede Jasmin 15.30. Hun havde fri fra sfo igår, så idag ville hun gerne blive lidt længere. Normalt er det kl.15. Yes I know – vi er alle priviligerede fordi jeg er selvstændig. Jeg kunne dog ikke bære at have det på nogen anden måde.

Tirsdage går Lollo til musik, og vi havde sofisen med idag. Hun var dog ikke så vældig frisk på det idag, så vi tog hjem før det sluttede. Hun var bare træt af en dag i zoo vil jeg tro.

Så vi drønede hjem til aftensmaden, som jeg havde lavet inden musik! Hallå! Ekstra point til mig idag! Det plejer jeg aldrig at gøre.

Og Sofisen der var så træt…. tror du hun ville sove da vi puttede kl.19?

Nej!

Hun skulle lige på toilettet…. 3 gange!

Hun er lige blevet blefri for nogle uger siden, og hun er super god til det.

Meeeen…. da hun ville på toilettet for 4.gang var jeg ved at blive crazy!

Efter at have afvist hende blankt fordi JEG ikke kunne overskue det, og hun så blev lidt mut, så tog jeg lige en dyb indånding og sagde ok.

Det blev til 30 minutter på toiletgulvet foran min lille lækre 2årige datter der sad og fjollede mega meget, mens hun hårdnakket påstod at hun altså skulle bajse (det svenske ord for at lave lort… meget pænere synes jeg. Heldigvis taler jeg svensk til børnene 😉

Christ!

Heldigt at hun er sådan en charmetrold <3

Nogle gange skal man bare trække vejret og give efter, og så er der de skønneste stunder i vente. Også selvom man ikke lige har overskuddet. Man skal egentlig bare være der. Være lige der i nuet. Og glemme alt det man egentlig gerne vil nå. Bare være tilstede og nærværende.

Det blev til en halv times grin og fnis og snak om prut og bajs.

Skøn afslutning på dagen <3


Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *