Som blommen i et æg: Samsovning og mammatid

Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Lige nu ligger jeg og putter lille baby. På den anden side af mig, ligger storesøsteren og spilloppen, og putter med hinanden. De sover så trygt og tungt. Og på sen anden side af dem er farmand faldet i søvn. 

Mmm livet er så skønt. 

Der er helt stille i huset, og for et øjeblikke siden (Inden jeg skiftede ble på bittefisen, for så at amme og putte igen), da var jeg lige nede og pakke nisse-adventsgaven og ordne vasketøjet. 

Uden at hundse rundt med min mand.

For hvis jeg skal være helt ærlig, så er det lige hvad jeg ville have gjort, hvis han også var vågen. Så ville jeg nemlig blive hurtigere færdig, så vi kunne se en film sammen 🙂 

Men når alle sover, så kan jeg nå det hele i ro og mag. Tiden er min egen ☺️

Og så er det så skønt at komme op, og lægge sig i sengen – som blommen i et æg. Se alle mine skønne børn, som sover så sødt. PG min dejlige mand, som har så meget brug for søvnen han også ❤️

Om lidt vil jeg liste ned i stuen igen, og pakke alt mit tid fra nisseriet sammen, og så vil jeg nyde en god kop the og lidt pebernødder.. Måske også lidt julmust.. Mm en dejlig blanding af svensk og dansk jul… og mammatid 😃

For det er da også en af de bedste tider? 

   


Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *