Rebecca Wilms gravid

Sidste del af graviditeten: Skat, hjælp

Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Strømperne skal jo på, og af en eller anden grund er de blevet ekstra stramme, og det er nærmest en akrobatik-opvisning at tage dem på selv.

Det er lækkert at det er sommer – ballerinasko og klipklappere er verdens bedste opfindelser!

Min kæreste har lige holdt 5 ugers ferie – i de uger kunne jeg få løbesko på – hurraaaaa 😄 men nu er han altså kun til rådighed i morgen- og aftentimerne igen. Skat, kan du ikke liiiiige…. Nå nej. 😕

Man lærer at passe lidt bedre på sig selv i 3. Graviditet. I første graviditet har man ikke større børn at bære rundt på, men man redelighed gerne – så meget man kan nå.

I anden graviditet tænker man at det går nok, at man lige løfter sit barn op og bærer hende lidt, eller at man lige gør hovedrent, og stor på en høj stol for at nå den øverste kant over vinduet.

Denne graviditet har jeg lært det. Det kan mærkes i kroppen, at den har båret to børn og været igennem to fødsler. Især nu hvor babyen er blevet større, graviditeten tungere, og bækkenet er blødt og klar til fødslen.

Selv vasketøjskurvene lader jeg stå, og kæresten er så skøn at bære dem op og ned af trapperne, så jeg kan hænge op, eller lægge på plads. (Ja, det er stadig mig der ordner resten af vasketøjet, men jeg synes virkelig at jeg er bedst til det – og så er det mig der gør det. Krøllet tøj og rod i børnenes skuffer, det fører bare til smålige diskutioner 😳🙈)

Nu er jeg jo flergangsfødende, og mindes ikke at det skete første gang, men nu har jeg skrevet en lille reminder til mig selv: husk at træne bækkenbunden! Man kan jo hverken hoste eller nyse uden at man skal krydse benene og spænde op i bækkenet – INDEN nyset kommer!

Og nætterne….

Lige når man er ved at falde i søvn, rumsterer baby inde i maven 😏 hej lille skat – hvor er det dejligt at du er vågen nu 😉 helt slemt er det dog ikke – hun er vågen kl.22, så det betyder at jeg nok kan kommentar seng kl.23, når hun er kommet til verden… Håber jeg.

At vende sig fra den ene side til den anden, det er nattens store udfordring. Hvilket man normalt klarer i søvne, men nu bliver du vækket under selve processen. Presset skifter fran den ene side til den anden, og set føles som om at baby også lige, skal finde sig til rette igen bagefter.

Lige som man er faldet i søvn, så begynder baby at sparke direkte in i blæren! Okay, den er fyldt, der er ikke så meget plads til dig – jeg HAR forstået det 😩 klokken er 5 om morgenen, og det er virkelig svært at falde i søvn igen bagefter.

Når man har prøvet den næste time, så vågner de store børn og er klar til at dagen går i gang❤️

Mor skal vist have en middagslur igen idag ❤️

Jeg er heldigvis ikke kommet til kramper i benene endnu… Og har ikke bækkenløsning. 🙏🏻

Jeg nyder stadig at være gravid, men hvis jeg bare lige kunne sove lidt mere…og løbe rundt med børnene… Lige om lidt 😊👶

 

HjemmefødselRebecca Wilms gravid
gravid i 33.uge

 


Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *