Mødregrupper – en overskudskonkurrence?

Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

eg kan ikke helt relatere til denne fremstilling af en mødregruppe. Er der mange der har haft den oplevelse?

Og jeg synes jeg tidligere har læst andre historier i samme dur: “mødregruppen der kun går op i, at overgå hinanden i overskud og bagning!?”

Handler det ikke blot om opfattelse, og  indstilling?

Eller måske har jeg bare været enormt heldig med de to mødregrupper, jeg indtil videre har haft?

Første gang der skiftedes vi til at holde det, og vi skiftedes ligeledes til at have noget med. Som regel var det noget man havde købt med på vejen derhen, for det var det nemmeste. Der var både brød og pålæg og slik og frugt. Og den der holdt det sørgede for drikkevarer: kaffe og the, evt juice etc.

Vi sammenlignede da børnene – det kan man ikke lade være med, når man sidder med 6 børn i samme alder – men det var da altid med en masse ros. Og hvis der var en der følte, at åh altså, mit barn kan ikke kravle endnu, det kan alle jer andres! Så kunne vi da hurtigt fortælle hende, at det skulle da nok komme, og at hendes barn var langt mere fremme på punkt 1, 2 og 3…. Det der med børns udvikling det kommer i etaper, og vi ved alle, at det er meget forskelligt hvornår udviklingen sker, hos det enkelte barn. Du kan stimulere udviklingen, men du vil aldrig kunne lære et barn noget, før hun/han er klar til det.

Jeg tror desuden,at alle i min første mødregruppe, havde været igennem en tudetur på et eller andet tidspunkt, i løbet af vores møder. Alt var bestemt ikke fryd og gammen.

Min anden mødregruppe dannedes af halvdelen af den første mødregruppe + 3 nye mødre.

Møderne var helt klart anderledes – vi gik på babybio og cafeer, og når vi mødtes hjemme hos nogen, så stod man selv for at servere mad. Jeg syntes de andre mødre var SÅ seje. De havde altid lækre nybagte boller, udskåret frugt og grøntsager klar når vi kom. Der var sågar en som var super god til at lave hjemmelavet saft og syltetøj! Mums hvor var det lækkert!

Som regel bad jeg nogen om, at tage noget med når vi skulle være hos mig – eller sendte manden til bageren – jeg kunne simpelthen ikke overskue andet. Pålæg kunne jeg klare 😉men jeg følte mig da ikke dårligere af den grund – jeg kunne bare ikke overskue mere end det. Jeg nød virkelig at komme hjem til dem og få lækker mad serveret!

Til sidst fik jeg dog en lille hemmelighed at vide:

Færdig melblanding til koldhævede boller

Det var simpelthen trikket 😃😂😂

Genialt!

Det skal jeg da bestemt have på lager til næste barsel 😂

I mellemtiden har jeg dog fundet ud af, at det slet ikke er så stor en udfordring, at lave hjemmelavede koldhævede boller. Det tager 10 min om aftenen, og 2 min dagen efter (+12 minutter i ovnen). Sådan – klar til mødregruppe 😉


Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *