hjemmefødsel i vand

Jubii jeg skal endelig til en hjemmefødselsjordemoder!

Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Jeg er tilknyttet Hvidovre hospital, og har indtil videre ikke været videre begejstret for deres “service”. Det har nok været en blanding af at være uheldig, og så at det er 3. Barn – så er der vist ikke lige så mange samtaler med jordemoderen.

Jeg har været til en enkelt samtale indtil videre… Og det var ikke en hjemmefødselsjordemoder, så hun kunne ikke rigtig svare på nogen af mine spørgsmål.

Nu har jeg kun 8 uger tilbage af graviditeten, så nu vil jeg virkelig gerne have det hele på plads. Og endelig! 😀 nu har jeg fået en tid hos en hjemmefødselsjordemoder 😀 langt om længe! Hurra! Så kan jeg få lidt info om procedurer etc.

Måske kender du en, som har født hjemme med en jordemoder fra Hvidovre? Jeg hører gerne godt som skidt herom 🙂

Inden sommerferien var jeg ved, at blive en smule stresset over ikke at have noget som helst, i forbindelse med fødslen, på plads.

Så jeg skrev til Privatjordemoder Anne Ruby, som jeg tidligere har gået til YoJo efterfødselsyoga & jordemoder hos. Hun er den type menneske, som man bare har det fantastisk af at være i nærheden af. Hun giver god tid til både at lytte og forklare.

Mine spørgsmål gik mest af alt på smertelindring i hjemmet, fødsel i vand, og hvilket fødekar jeg skulle vælge – leje, købe, plast eller oppusteligt.

Vi snakkede også om hvad jeg ellers skulle have i hjemmet, hvordan børnene kunne være med, hjælpere, og om at sige til og fra.

Private jordemødre er ikke bundet af samme procedurer, som de der arbejder på et hospital er, og jeg ville absolut vælge at føde med en privat jordemoder, hvis økonomien ellers var til det!

Nu er jeg klar med tjekliste og det hele – og snart er jeg også opdateret på proceduren på Hvidovre 😉

Her er i øvrigt en tjekliste fra Hvidovre Hospital.

 


Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *