Iværksætteri – om dårligt selvværd, og hvorfor det er så meget nemmere, federe, større, at være et team

Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

For et par dage siden faldt jeg over et kursus, som jeg købte for et par år msiden. Kurset handler om, at blive bedre til, at skrive nyhedsbreve – så jeg forventer at blive en haj til det!

Det er nemlig noget jeg er rigtig dårlig til – at skrive nyhedsbreve. Jeg vil helst ikke “belemre” folk med for mange nyhedsbreve, men gør blot mine potentielle kunder opmærksomme på, at snart starter der nye hold, og at du kan tilmelde dig nu.

Jeg har nogle super fede BabySigning hold!

Men de der nyhedsbreve, de lyder bare ikke så super fede.

 

For at være helt ærlig, så bliver jeg ofte SÅ forbandet usikker. Fyldt med lavt selvværd, og tyngende jantelov.

Gider folk mon, at læse det jeg skriver?

Er det mon godt nok, det jeg laver?

Er jeg spændende nok til et interview?

 

Ja for faen!

 

For jeg er jo eksperten! Efter at have arbejdet med hundredvis af familier (måske endda nærmere tusindevis), uddannet mig, videreuddannet mig, lavet undersøgelser, afholdt kurser, foredrag, online kurser, og udgivet bøger om babytegn – så kan jeg med god grund, kalde mig for ekspert i babytegn!

De sidste tre år, har jeg skullet overbevise mig selv om, at det sgu er rigtig nok, når mine kunder siger, at de er superglade for mine kurser.

Jeg fortæller endda min mand om, hver eneste ros jeg får!

For det er hårdt at være selvstændig! Du er bossen, og du har ikke et helt team kollegaer omkring dig hver dag, som kan give hive-fives når ting går godt, et spark i røven når det hele går sløjt, eller en pep-talk, når man alligevel ikke kom med i DR’s So fuckin’ special – bare fordi de syntes noget andet var mere interessant – Babytegn var nemlig ved at blive alt for populært. Jamen så bare film en masse i BabySam så – de tjener nemlig slet ikke nogen penge i forvejen (kan du mærke min ironi – ja okay.. jeg bærer lidt nag…okay… det var lidt barnligt, det jeg lige skrev..det er blot for at illustrere:  jeg havde virkelig brug for en pep-talk den dag!).

Sådan nogle oplevelser kan nemlig få en til at gå heeelt ned, og føle sig som den største taber.

Og kan den største taber promovere sig selv? Njaa… ikke helt – faktisk slet ikke.

Så i tre år har jeg egentlig gået, og tænkt mindre tanker om mig selv, end jeg egentlig burde.

Og det er faktisk først gået op for mig NU. Nu hvor jeg har udgivet to bøger, som jeg er så forbandet stolt over.

Nu hvor jeg er nyforelsket (i min lille nye baby, min skønne mand, og vores to større børn), så har jeg fået troen på mig selv tilbage igen!

Jeg svæver lidt på en lyserød sky, og det er f…… fedt! For heroppe fra kan jeg se, alle de store ting jeg har opnået de sidste 6 år!

Men den største hemmelighed bag denne stolthed, tror jeg ligger i, at jeg har nogen jeg kan dele oplevelsen med.

Dette er ikke kun mit produkt.

Jeg har en fantastisk grafiker, som er lige så meget med inde over bøgerne, som jeg selv er. Som er med mig igennem alle beslutninger (endda også dem, hun nok helst vil være fri for :-/ ). Og jeg har en fantastisk illustrator, som jeg har kunnet dele glæden med. Glæden over, at vi sammen har udgivet en succesfuld bog! At stå der med vores babypegebog i hånden – det er jo så vanvittigt fedt!

Det er så fedt at dele ups and downs med nogen!

Det giver selvværd og selvtillid.

Vi er på rette vej!

Så havde jeg gjort noget om igen, så havde jeg haft en co-iværksætterinde med mig fra starten af. Jeg havde gemt min frygt for, at alle mine ideer, ikke ville være blevet til virkelighed, når vi nu skulle være enige om processen.

Men nu er der bare mig.

Eksperten

Og de sidste dage har jeg så lært, at det faktisk er ok, at jeg deler min viden ud i mine nyhedsbreve! Det er faktisk mere end ok – det er mega fedt!

Hvis du gerne vil se, hvad jeg koger sammen, så skal du bare hoppe ind på www.babysigning.dk, og tilmelde dig nyhedsbrevet.

Og så skal du væbne dig med lidt tålmodighed, for jeg har RIGTIG mange guldkorn, som skal skrives ned, inden jeg sender dem til dig i en mail.

Kærligst, Rebecca

ps. ‘Like‘ og del på facebook, så bliver jeg glad 🙂

psst..du er så hjertens velkommen til at kommentere – hvad enten du er enig eller uenig, røvligeglad eller dybt betaget, af de ting jeg skriver. 🙂


Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *