Rebecca Wilms

Gravid i varmen

Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Sommeren er endelig over os! Jeg eeeelsker sommer, sol, og lange lyse dage!

Men denne weekend har der været hedebølge over hele landet, og jeg synes stort set ikke jeg har lavet andet end at drikke vand og løbe på toilettet (af alt det vand!). Pigerne og jeg har selvfølgelig sat en børnepool op i haven, så det er for det meste dér jeg har opholdt mig.. aaah! Det eneste kølige sted – udover kælderen… men den er nu knap så spændende.

Vi var lige et smut på stranden i lørdags – hoppede i vandet 2 gange, men blev enig med mig selv om, at jeg ikke kunne blive medmindre jeg var i vandet permanent. Vi sneglede os hjem igen kl.12.

Åh hvor er spændt på om det gode vejr fortsætter sommeren over, og i så fald, hvor meget vand der ophober sig i kroppen… :-/ jeg har set voldsomme tilfælde, men har ikke selv været så slemt ramt i min sidste graviditet. Jeg forestiller mig lidt, at jeg ligner michelinmanden med buler over det hele, inden sommeren er slut. :-O

Rebecca Wilms

Et lille billede fra sidste sommer – der kunne jeg ligge på stranden dagen lang 🙂


Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *