kropspositivisme

Get out of your comfort zone: noget om nøgne kvindekroppe

Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Det er noget af det mest grænseoverskridende når man træder ud af sin comfort zone. Den der business as usual – at gøre tingene som vi plejer, og ikke gøre noget som vi ikke tør gøre, eller som gør os sårbare på den ene eller den anden måde.

For tiden udfordrer jeg mig selv en del i at træde udenfor comfortzonen. Til dels ved bare at være mig selv i alle sammenhæng – også i min forretning. Ikke at jeg ikke har været det før, men jeg giver bare lige lidt mere af mig selv nu. Jeg tør være lidt mere sårbar.

Til dels har det også været at kaste mig ud i projekter, som jeg aldrig ville have turdet gøre før, og som stadig giver mig en følelse af at shiiiit – gør jeg virkelig det her lige nu. Hvor lander jeg egentlig henne? Tør jeg? Virkelig? Er jeg nu sikker på det? Nej? Så gør det bare alligevel.

Igår var det at lave en lille twerk, idag var det at tilbyde at stå model for et projekt hos familiestreger (find hende på instagram – hun er knalddygtig).

Ikke nok med at jeg skal “stå model”, jeg skal simpelthen være nøgen.

Projektet går ud på at hun tegner en masse forskellige kvindekroppe, for at vise den mangfoldige kvindekrop. Med alle de buler eller kanter der hører til.

Det kommer i sidste ende til at blive til en plakat.

Jeg synes det er et mega fedt projekt! Fantastisk at vise kvindekroppen i alle dets afskygninger, og endnu mere fantastisk – at vise mammakroppen.

Jeg har faktisk følt mig enormt forkert i SÅ lang tid, fordi min krop bare ikke så ud som før jeg fik børn. Min hud var anderledes, min mave var anderledes. Den der slanke lækre mave, som jeg aldrig blev 100% tilfreds med, den var jo virkelig flot.  Hvorfor f….. var jeg ikke tilfreds med den?

Eller den krop jeg havde efter 1 barn! Wauw den var pæn! Eller efter 2 børn! Hold op hvor var den altså bare smuk. Så hey! Det er du stadig kære krop <3 Du er helt igennem fantastisk!

Måske er det egentlig lidt en hyldest til min krop og alt den har været igennem. Måske findes motivationen lige der.

Det kan være at der er nok kvindekroppe til projektet nu, så måske bliver jeg ikke valgt.

Men det kunne være lidt fedt at være med. Og nu mens jeg tog en lille pause herfra fik jeg faktisk taget et billede, og sendt afsted til Maiken fra Familiestreger.dk. Det mest grænseoverskridende er nu overstået.

 

Goodbye comfort zone.

 

Og måske hello tegning af min krop. Min fantastiske krop som har båret og født og ammet tre børn! Du er mega hamrende fantastisk!

(ja, altså jeg plejede sgu ikke at sige nogen som helst pæne ord om den, men det er f…… for dårligt! Helt ærligt! Slut med at være så s….. fokuseret på fejl og mangler og buler og deller og appelsinhud og strækmærker! Der er ingen fejl og mangler. Alt er lige som det skal være lige nu <3 Og husk lige at tale pænt til dig selv derude! Du har fortjent det! <3 )

 

Masser af kærlighed <3

 


Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *