Rebecca Wilms, Iværksætter, ideer

Et mylder af ideer

Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Jeg elsker iværksætterlivet! Den frihed det giver mig er helt uvurderlig!

Jeg har dog særligt een stor udfordring for tiden…

Tid!

Ikke tid med børnene – den har jeg masser af.

Men tid til at udforske og iværksætte alle mine ideer. Jeg har simpelthen så enormt mange ideer. Både forretningsideer og brandingideer, som bare ikke når at se dagens lys. Endnu. Det skal nok komme. Snart.

Det kan selvfølgelig også handle om økonomi, for havde jeg et væld af penge, så kunne jeg selvfølgelig også igangsætte det hele, ved hjælp af andres arbejdskraft. Men det er ikke helt i iværksætteriets ånd. Du er nødt til at være med. Peppe, udvikle, drible med ideerne, lave strategier, implementere, analysere.

Når man sidder med en idé-maskine, som min hjerne, så bliver man nødt til at være med. Det er helt umuligt at stå udenfor og se på, mens noget skal vokse. Du skal leve det.

Og lige nu har jeg ikke helt tiden til at leve det. Jeg prøver at kategorisere mine ideer. Hvad kan jeg nu, og hvad vil jeg nu. I hvilken rækkefølge skal det komme?

Hele den process tager også tid.

Især når man har et mylder af ideer.

I december sagde min mand sit job op.

Han havde i lang tid arbejdet alt for meget, og var ofte sent hjemme. Nogle dage kl.22. Det fungerede ikke for os.

Vi troede egentlig at det ville fungere, og han havde også fået et drømmejob. Han elskede det. Han var glad for sin chef og sine medarbejdere. Men det føltes som om at han gik glip af det allervigtigste her i livet. Familien. Børnene. Det er jo kun nu de vil os 24/7. Lige om lidt har de ikke brug for os længere.

Det er lige nu vi er nødt til at køre på lavblus. Pga dem. For vi vil dem. Vi vil opleve og nyde deres dag.

Det tror jeg egentlig der er rigtig mange der vil.

Og jeg skal nok skrive et indlæg om, hvordan vi har fået det til at hænge sammen. Jeg vil sige at alle kan… men for nogle vil det kræve større ofringer end for andre, og jeg er ikke sikker på at der er mange der vil tage alt for store ofringer… vi ville nok ikke gøre hvad som helst, for at være så meget hjemme som vi er. Men meget. Det vil vi gøre.

Nu er min mand så hjemme de fleste dage.

Det giver mig langt mere tid til mit mylder. Især når jeg nu faktisk kan gøre ting færdig, som jeg var igang med når Sofia sov. Jeg behøver ikke smide alt til side når hun vågner, for far er der også… de fleste dage.

Så det giver mig lidt håb.

Det der med at være hjemmemor OG iværksætter, det er der heldigvis hele tiden lidt udvikling i, men det bliver altså lidt sværere jo større hjemmebarnet bliver.

For blot nogle måneder siden havde jeg hele 3 timer om dagen. De sidste par måneder har jeg kun haft 1,5 time om dagen.

Min arbejdstid blev altså lige reduceret med 50%. Så du kan godt se, at jeg er glad for at have fået den tid tilbage gennem min mand, ik’?

Så er der også lidt ekstra overskud til de skønne, tidskrævende børn <3

 


Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *