Det der, det er en rigtig curlingmor – om syge børn

Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Vi er lige ved, at komme op til overfladen igen herhjemme. Vores 3-årige spilop har været rigtig syg i halvanden uge 🙁

Det startede med mavesmerter og høj feber torsdag, for lidt over en uge siden, så vi drønede til lægen fredag, og fik konstateret blærebetændelse. Øv. Antibiotika i 10 dage. Så vi startede kuren…

og der skete ingenting!

Til gengæld fik hun rivende ondt i halsen, hoste, og feberen lå stadig på 38.5.  Så vi ringede til lægen mandag, som udskrev ny antibiotika – dog inden der var kommet svar på prøven fra laboratoriet… så vi ventede lidt.

Og heldigvis.

For prøven var negativ.

Hun havde ikke blærebetændelse.

Vi drønede tilbage til lægen tirsdag. Sygeplejersken tog den ene prøve efter den anden, og spilopen var hårdfør – bare kom an med tests og hvad I ellers har.

Men..

De fandt ingenting.

Så vi kunne bare fortsætte med antibiotikaen, for den måtte have taget, hvad der end var. :-/ Jeg er ikke en fan af medicin mod formodet sygdom. På den anden side, så vil vi jo heller ikke gøre eventuelle bakterier resistente ved ikke at fuldføre behandlingen.

Jeg ville dog have ønsket, at de havde taget alle prøver om fredagen.

I løbet af ugen har vi bare set film og hygget. Spilloppen, baby og mig. Jeg har selvfølgelig skullet amme nærmest 24/7, og havde ikke så meget at tilbyde min stakkels syge datter, andet en at putte. Det var vidst også bare det, der skulle til <3

Om natten har hun hostet på livet løs, så søvn har der ikke været meget af, for nogen af os. Og stres og jag er det blevet til et par gange, når storesøster skulle hentes i skolen.

HELDIGVIS har den ældste det fint nok med, at gå ud til indgangen, så vi har kunnet samle hende op i bil. Den ene dag formåede vi endda at hente hende i SFO, blot ved at stikke hovedet ind i gennem vinduet – mens jeg stadig sad på ladcyklen vel at mærke 😉 Åh altså – hvad de mon ikke har tænkt de pædagoger! Crazy mom!

I midten af ugen var vi også på apoteket – med spiloppen på 3 år i barnevogn, og baby i strækvikle! Du skulle have set blikkene jeg fik! Man kunne se hvad folk tænkte..

Copyright Rebecca Wilms

“Få den pige ud af den vogn”, “Dét der – det er en rigtig curlingmor”

And so be it!

Jeg kunne nok ikke rigtig være mere ligeglad, så jeg smilede stort! De skulle da bare vide, hvor lykkelig jeg var, over at være kommet ud af døren, og gå en tur i ro og mag, for første gang i flere dage 🙂

Fredag havde spiloppen røde pletter på hele kroppen.

Åh nej! Er det en omgang skoldkopper oveni det hele???

Men pletterne er næsten væk i dag, og de har ikke kløet. Og 1813 mente at det ikke kunne være andet. Så vi krydser fingre for, at det hele er overstået nu, og den stakkels, skønne spilop ikke skal igennem mere sygdom lige nu.

Og at den stakkels mamma ikke skal aflyse flere møder med venner, naboer og mødregruppe. Det har været halvanden uges rigtig øv.

I morgen starter en nye uge <3 og mon ikke mine bøger når frem til mig der? 😀

Håber du får en skøn uge!

Kærligst,

Rebecca


Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *