Iværksætter slyngebog

Dengang jeg var i Berlingske

Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

For over et år siden var jeg i Berlingske Business.

Jeg var lidt frustreret over debatten om, at enten er du på barsel / hjemmegående eller på arbejdsmarkedet, og de år du ikke var på arbejdsmarkedet, dem havde du mistet, og måtte mere eller mindre starte forfra i karriereræset.

Kvinderne er pressede. Alt handler om at preforme.

Sludder!

Nu kan det godt være at der er nogle der bliver forargede, eller tænker “nemt for dig at sige – vi kan ikke alle gøre ligesom dig.”

Og måske ikke… eller hvad?

Jeg tror fast og besluttet på, at vi hver især er ansvarlige for at skabe vores egen drøm, og få vores hverdag til at se ud som vi ønsker det.

Uden stress og jag, eller med stress og jag, om man vil det.

Ønsker du en hverdag med flexibilitet, færre arbejdstider og mere tid sammen med børnene, så skitser din drøm, og arbejd for at få det til at ske.

Jeg startede ikke BabySigning med en kæmpe sum penge. Jeg startede fra scratch, investerede det jeg nu havde i virksomheden, og arbejde for ingen penge i lang tid. (Jeg arbejder stadig for småører, men for mig er tiden vigtigere end pengene).

Jeg kontaktede Berlingske, og de dukkede op, og så var vi i gang med interviewet. Det vilde var, at når jeg skulle sidde og fortælle om alt jeg havde opnået under de år jeg havde været på barsel, blev jeg egentlig helt paf selv. Hvordan f….n har det her egentlig kunnet lade sig gøre?

Egentlig synes jeg at jeg ikke har lavet en skid, og når jeg så ser det hele foran mig – i interviewet. Sort på hvidt. Så er det dælme mange ting jeg har opnået under de år.

Jeg har ikke delt interviewet før.

Jeg var egentlig lidt pinlig over det, for det virkede lidt som pral. “Se her hvad jeg kan”. Og det er jeg ikke så vild med. Samtidig så fik jeg at vide at der altid er en agenda før de kommer ud. Jeg følte egentlig ikke at der var det under interviewet, men da det så kom til billederne, så ville de have et af mig, Sofisen, og computer, bøger mv foran mig. Jeg stoppede op, og sagde at jeg arbejder jo aldrig når hun er vågen, så det vil give et forkert billede af hvordan tingene foregår. Det er jo netop det der er så fedt med mit arbejde – at jeg skriver en slyngebog mens hun sover i slyngen hos mig.

Jeg overvejede et kort sekund at tage slyngen på, men gjorde det ikke alligevel.

De fik en masse gode billeder, men til sidst gad Sofia ikke mere, så jeg sagde det var det.

Men det var ikke helt det, for for dælen hvor blev der snappet mange billeder, da jeg sagde så! nu er vi færdige.

Og hvilke billeder tror du lige de valgte at bruge?

Billedet af mig foran en computer med en Sofia der lavede en splitsbue!

WTF

Jeg blev gal da jeg vågnede om morgenen og så billedet poppe op på min telefon, sammen med artiklen.

Det blev til en lang email til journalisten og redaktørerne, og de skiftede det heldigvis ud en time senere. Som offentlig person skal du godkende det billede de bruger. Egentlig har jeg aldrig set mig selv som en offentlig person, men når man er lidt kendt i babyverden, og får sådan et billede slynget i avisen – som slet ikke afspejler virkeligheden – så tager man den offentlige person i brug, og siger nej tak du.

De valgte at bruge et billede, som jeg havde sendt som eksempel på et billede vi kunne tage. Et billede hvor jeg sidder med nyvasket, uredt hår og arbejder med Sofia sovende i slyngen. Oh well. Det var trods alt bedre end det de valgte at bringe, selvom jeg er sikker på at de faktisk fik en masse gode billeder herhjemme i stuen.

Det gav mig sådan en øv-følelse at jeg aldrig delte artiklen.

Og til min store skuffelse brugte de også et billede af os, i en artikel om at babyer og karriere kæmper om kvindernes tid. Det kunne jo ikke være længere fra min sandhed.

Så der var en agenda. Øv.

Men set i det positive lys, så blev det til en mega flot artikel, som jeg egentlig er virkelig glad for blev skrevet, endda stolt af, og som jeg super gerne vil dele med dig…. hvis du vil læse den kan du gøre det lige her. <3

Måske kommer jeg ikke i Berlingske Business igen efter mine billed-rettelser, men hey – jeg skal nok få sniget mig ind i andre medier 😉


Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *