iværksætterliv, børn på weekend

Send børnene på weekend

Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Weekend!

De store børn er sendt til mormor i Sverige, og der er ro og stilhed i huset. Sofia udfolder sine ideer og evner, og grinte fra det øjeblik hun vågnede.

Hun nyder nok også lidt alenetid med sin mamma og pappa.

Man burde egentlig gøre det noget oftere. De store elsker det jo også.

Og jeg ved at morfar og hans skønne kæreste også gerne vil have besøg. Snart. Meget snart. Tja der er vist blevet spurgt en hel del gange, så det er bare mamma her der er en snøvl.

Nogle nyder 100% at børnene er sendt afsted på weekend. Jeg siger også tit “ej hvor dejligt” når andre fortæller at de har en voksenweekend – helt uden børn.

Men jeg er ikke god til det selv. Det vokser stille og roligt. Når jeg lige har sendt dem afsted har jeg altid et eller andet praktisk jeg kan ordne. Men så kommer den der tomhedsfølelse. For huset bliver immervæk tomt, når antalet af børn reduceres.

Og SÅ er det lige jeg skal finde ud af, hvad jeg egentlig vil med al den ekstra tid. Men før jeg gør det, så skal jeg lige være sikker på, at alle har overlevet turen op til mormor. Jeg overbragte selvfølgelig børnene direkte til min søster, som så tager dem i hånden, og sørger for at de kommer trygt over broen hjem til hende i Malmø.

So far so good.

Men er de så kommet sikkert hele vejen frem til mormor?

Selvfølgelig er de det!

Det ville da være usandsynligt andet.

Men der er altså først ro i kroppen, når jeg ved at alle har det godt og er nået frem til endestationen.

Kender du det?

Når jeg så ved at de har det skønt, så er jeg klar til take away, hjemmelavet dessert og en god film med min mand. Nydelse!

Idag er jeg så vågnet op til en grinende Sofia, der fik os begge i hopla. Det er blevet til et langt karbad, sortering af vasketøj, og nu en lækker latte, og tid til at sidde ned og bare nyde ikke at blive forstyrret midt i arbejdet. Nu sover Sofia nemlig.

Og jeg har nok en hel times tid endnu <3

Børnene?

De har det nok helt fantastisk hos deres mormor, og nyder at der ikke er en lille fis, der hele tiden ødelægger det legoslot de har bygget, eller det kortspil de er i gang med.

De nyder nok også, at der ikke er en der kræver deres mammas opmærksomhed hele tiden. Nu har de mormors opmærksomhed. <3

God lørdag!


Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *