babytegn bog

Babytegn bog: Jeg venter spændt på 2.oplag

Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

I morgen kommer der et nyt oplag af min bog ‘Babytegn’, og jeg er super spændt!

De kommer nemlig fra et helt nyt trykkeri. Bogen er selvfølgelig bestilt til, at se ud nøjagtig ligesom første oplag, men man kan ikke undgå en vis form for spænding, når man lige har sendt en masse bøger i tryk.

Der er så meget der kan gå galt! Meeen – det gør der selvfølgelig ikke! Det må der ikke!

For der er allerede 100 bøger, der skal sendes afsted i morgen. Bibliotekerne har nemlig en restordre hos mig, og de skal afsted – ud i det ganske danske land, så der er endnu flere derude der kan låne min bog!

Jeg kommer til at gå rundt i ring med baby på armen, indtil bøgerne kommer i morgen.

Det er heldigvis nogenlunde hvad vi plejer at gøre, og mon ikke dagen i morgen hurtigt forsvinder, ligesom de har det med at gøre, når man er på barsel?

En ting er da sikkert:

Der kommer i hvert fald en update når bøgerne er landet!

Kærligst,

Rebecca

Ps. Er du bare lidt interesseret i, hvad babytegn mon er for en størrelse, så tag en smut forbi biblioteket, og lån bogen Babytegn. Jeg lover at der er masser af inspiration at hente! Og en masse viden om børns sproglige og finmotoriske udvikling <3 og først alt sammen i relation til babytegn.

Pps. Du kan læse om bogen om Babytegn, og min pegebog: Lolo lærer babytegn, i mit tidligere indlæg: I dag udkommer to bøger om babytegn


Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *