Babys første tur i svømmehallen

Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Og så på dagen, hvor jeg er alene hjemme med alle 3 børn.

Idag føler jeg mig som en supermama! Sådan en som jeg fortæller om, når jeg ind i mellem freestyler en SuperMama godnat historie. I den skal børnene bare råbe Suuuupermaaamaaaa når de har brug for hjælp – og så kommer hun med det samme!

Den ældste har været i skole og på SFO idag. Spilloppen og babyen har hygget sig herhjemme, sammen med mig. Det ser vitterligt ud som om, der er fløjet en tornado igennem huset! Men nøj, hvor har vi hygget os!

Som det allerførste blev der set film i sengen, mens jeg lagde baby til at sove sin morgenlur – også i sengen.. Ammende fra start til slut. 

Det føltes som om hun kun var vågen et spilt sekund, Inden hun så igen skulle sove. Hun blev puttet til 2.lur, vi læste en bog i sofaen, og så vovede vi os ud på tur med uldtrøjer og kælk (ja, vi bruger slynge nonstop, og den kan jeg ikke få jakken omkring, så det bliver til rigtig mange varme bluser) 😃👍🏻

 
👆mig, spiloppen og baby på tur.

Vi havde en fest! Smil og latter, mens vi drønede rundt på villavejene! Midt på vejen! For der var stort set tomt for biler. 

Folk der cyklede forbi, storsmilede og kom med glade kommentarer. Der findes da heller ikke noget federe, end at kælke rundt  midt på vejen, på en ganske almindelig hverdag.

Smiler bare ved, at tænke på hvor hyggeligt det var ❤️☺️

Kl.15 var det ud af døren med svømmetasker, og op og hente storesøster. Hun har fået ny svømmetid, og far når ikke hjem til at svømme med spilloppen kl.17.15, så hey – jeg tager da bare spilloppen og baby i varmtvandsbassinet, mens den ældste er til undervisning i det store bassin! 

Helt sikkert, supermamma! 👏🏻👍🏻

Lettere stresset, men med humøret højt, og tungen lige i mund, møder vi bedstevennen og hendes far. 

Når han tilbyder at bære tasker, råber jeg stille “hurra” indeni. 

Billetter bliver købt, og han tilbyder at tage den ældste med dem ind. Endnu er stille “hurra” indeni. Og en forfærdelig masse “yes” og “fedt” og “tak” og “er du nu helt sikker?”

Jeg tror faktisk han fik reddet min dag. Lige der. 

Jeg ved selvfølgelig ikke, hvad der kunne have sket ellers, men jeg kan forestille mig mange mulige scenarier. 

Jeg var så spændt på, om baby var lige så glad for svømmehallen, som hendes søstre var, som babyer.

Det startede meget usikkert, med en masse tryghedssøgen hos mig – lige efter bogen. Og så endte vi med at være i vandet i næsten 30 minutter. 

Jeg eeeelsker babysvøm!

Det var en så god start! Selvom spilloppen hele tiden råbte “se mig, se mig, se mamma”. Jeg ser, jeg ser.  Men det er så svært at se det hele, når man også skal have fokus på babys første svømmerir. 

Efter svømning havde jeg alle piger med i omklædningen, hvilket gik som smurt (hurraaa!) 

Og aftensmadsstres blev afværget ved at ringe og bestille pizza, og køre direkte fra svømmehal, til pizzeria til hjem. 

Ja – jeg ved det – minuspoint for pizzaen, men synes stadig at dagen er total supermamma-agtig. Især når jeg også kommer igennem 3x putning af baby, 1 styks hysterisk anfald af storesøster, og så Disney og putte spiloppen og den ældste.

😴 godnat ❤️ træt og lykkelig. 


Sharing is caring <3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *